EDİRNE / HAVSA - Sokollu Mehmet Paşa İlkokulu

Sokollu Mehmet Paşa İlkokulu

HELVACI MAH. PAZARYERİ SK. NO 6 İÇ KAPI NO 1 HAVSA / EDİRNE
Vizyon
Gelişen ve değişen dünyanın teknolojik değerlerini benimseyen, ilgi ve yeteneklerine göre bunları kullanan, fırsat eşitliği ve iletişimin tam sağlandığı, toplumun değer yargılarına sahip çıkan, topluma sosyal ve kültürel anlamda olumlu katkı sağlayan çağdaş, modern bir eğitim ortamı sunan şeffaf bir yönetimin bulunduğu ve performanslarına göre çalışanların ödüllendirildiği örnek ve lider bir okul olmak.
Misyon
Cumhuriyetin ilkelerine bağlı Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ve aydın bir nesil yetiştirmek için düşünen, merak eden, araştıran, sorgulayan, yorumlayan, kendisine ve çevresine değer veren, gelişen teknolojiyi kullanan toplumsal barış ve hoşgörüyü sağlayan, her öğrencinin özel olduğunu, öğrenci yeteneklerinin geliştirilmesi için örnek bir kurum olmak.
Kalorifer+Klima
Ulaşım
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP FARKLI MAHALLELERDEN DOLMUŞLARLA DA ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
OKULUMUZA TAŞIMALI OLARAK ŞERBETTAR, ÇUKURKÖY, TAHAL, BAKIŞLAR VE KULUBALIK KÖYLERİNDEN TOPLAM 20 ÖĞRENCİ GELMEKTEDİR.
HELVACI MAH. PAZARYERİ SK. NO:6 İÇ KAPI:1 HAVSA EDİRNE
Okulumuz Havsa ilçe merkezinde olup Edirne´ye 25 Km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda 1 Atölye, 1 Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı, 1 Kütüphane ve 1 Geri Dönüşüm Kütüphanesi bulunmaktadır.